diumenge, 20 de febrer del 2022

Novetat Mendeley

 

 

Mendeley informa que, a partir de setembre de 2022, Mendeley Desktop serà substituït per Mendeley Reference Manager. De la mateixa manera, el plugin de citació Mendeley Cite-o-Matic  per a processadors de text associats a Mendeley Desktop, serà substituït pel plugin Mendeley Cite.  

 

A partir de setembre de 2022, Mendeley deixarà de fer manteniment, actualitzacions i tasques de desenvolupament de Mendeley Desktop, que esdevindrà una eina obsoleta. Els usuaris que encara treballin amb la versió Desktop podran migrar a Mendeley Reference Manager. La gran novetat d’aquesta versió és que treballa al núvol; i tot i que encara està en desenvolupament, serà molt més senzilla i intuïtiva que la versió Desktop.  

 

Per tal de garantir una migració segura, assegureu-vos d'haver sincronitzat Mendeley Desktop amb Mendeley Web  abans de descarregar Mendeley Reference Manager. Un cop comenceu a treballar amb Mendeley Reference Manager, aquest es sincronitzarà amb Mendeley Web amb  tot el contingut de Desktop. 

 

D’altra banda, si esteu treballant amb un document que conté cites i/o bibliografia creades amb el plugin Mendeley Cite-o-Matic de Mendeley Desktop, caldrà que les actualitzeu amb el plugin Mendeley Cite de Mendeley Reference Manager seguint els passos següents: 

 

  • És recomanable fer una còpia de seguretat del document de text per precaució. 
  • Desinstal·lar Mendeley Cite-o-Matic des de Mendeley Desktop (Menú Tools — Uninstall). 
  • Instal·lar Mendeley Cite al processador de text. 
  • Obrir el document de text, obrir Mendeley Cite. 
  • Mendeley Cite detectarà que cal actualitzar les cites i/o bibliografia i obrirà un finestra on es demanarà  "Update this document". 
  • Seguiu amb atenció les instruccions que apareixeran a la pantalla. 

 

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada