dilluns, 21 d’octubre del 2019

Durant els dies 21 i 27 d'octubre se celebra la Setmana Internacional de l'Accés Obert. Com cada any, el CRAI de la Universitat de Barcelona hi participarà en una diversitat d'actuacions.  

Enguany el CRAI participa en la tercera edició del microMOOC sobre accés obert que han elaborat les universitats catalanes i que coordina la Universitat Oberta de Catalunya. Cada dia, del 21 al 25 d'octubre, des del compte de Twitter @moocmicro es posarà l'accent en un aspecte diferent de la ciència oberta, des de la gestió i preservació de les dades fins a la recerca i innovació responsables, passant per les noves maneres d'avaluar la recerca. 

Una novetat d'aquesta edició és que els continguts es publicaran en cinc idiomes: anglès, català, castellà, basc i gallec. Només cal triar l'etiqueta que es prefereixi en funció de l'idioma i l'horari de publicació:



  •  #OpenScienceMOOC19 (anglès) - 9 h
  •  #CiènciaObertaMOOC19 (català) - 10 h
  •  #CienciaAbiertaMOOC19 (castellà) - 11 h
  •  #CienciaAbertaMOOC19 (gallec) - 12 h
  •  #ZientziaIrekiaMOOC19 (basc) - 13 h
Trobareu tota la informació actualitzada a la pàgina Setmana de l'Accés Obert 2019 del web del CRAI. Aquí podreu veure també totes les accions realitzades pels CRAI Biblioteques per a la Setmana. Les campanyes sobre les anteriors Setmanes de l'Accés Obert les trobareu a Difusió de l'Accés Obert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada